Over ons

Welkom bij Paardenvitamines.be - Alle topproducten onder 1 dak

Ontdek de kracht van onze zorgvuldig geselecteerde voedingssupplementen die jouw paard in topvorm houden. Bij Paardenvitamines.be begrijpen we jouw passie voor paarden en streven we ernaar alleen de meest betrouwbare merken en producten aan te bieden, zodat jij jouw geliefde viervoeter de best mogelijke zorg kunt geven. Hippo Pharma is een op en top Belgische onderneming die bekend staat om het leveren van de hoogste kwaliteit supplementen, goede service en zeer scherpe prijzen. Centraal in onze missie staan de gezondheid en de prestaties van uw paard

 

Ontdek de voordelen van Paardenvitamines.be 

 

1. Hoogwaardige kwaliteit

Wij zetten ons in om enkel voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat jouw paard altijd de beste zorg krijgt. Hippo Pharma is een begrip geworden voor kwalitatief hoogwaardige supplementen voor paarden in de topsport. 

 

2. Vertrouwen en betrouwbaarheid

Bij Paardenvitamines.be kun je rekenen op betrouwbare merken en producten die speciaal zijn ontworpen om het welzijn en de prestaties van jouw paard te ondersteunen. Hippo Pharma beschikt over een eigen onderzoeksafdeling en een professioneel team van specialisten die nauw samenwerken met een select aantal dierenartsen aan de ontwikkeling en productie van onze eigen voedingssupplementen van farmaceutische rang. Vermits onze producten sinds 2010 rechtstreeks beschikbaar zijn voor de eindklant, heeft u geen voorschrift van de dierenarts meer nodig.

 

3. Advies van paardenexperts

Ons deskundige team van paardenliefhebbers staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat je de juiste supplementen voor jouw paard kunt kiezen.

 

4. Breed assortiment voor specifieke behoeften

Met een uitgebreid assortiment voedingssupplementen bieden we oplossingen voor verschillende aspecten van de paardengezondheid, afgestemd op de unieke behoeften van elk paard. Naast ons eigen gamma, bieden we nu ook de supplementen van EquistroCavalor, Synovium, Pavo en Primeval aan. Beide eveneens toonaangevend in de wereld van voedingssupplementen voor paarden.

 

Naast ons uitgebreid assortiment biedt Hippo Pharma alle voordelen op het gebied van veilig betalen (o.a. met Credit Card, iDeal of bankoverschrijving), bezorgen en retourneren van artikelen.Heeft u een vraag of wenst u advies op maat? U kan ons steeds telefonisch bereiken op 0032 (0) 495 326 388