Verzenden & retourneren

Verzendkosten
De portkosten bedragen 5 euro voor Belgie. Rest van Europa 8 euro.Verzendingen gebeuren met de post of privé koerierdienst.

Zichttermijn

In overeenstemming met de wetten betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument, geniet de koper verzakingsrecht. Voor alle niet-gepersonaliseerde producten heeft de koper het recht deze, zonder opgaaf van reden, binnen de veertien werkdagen na ontvangst de bestelling te kunnen retourneren. Daartoe maakt de koper aan paardenvitamines.be kenbaar het product te willen retourneren, en doet zulks binnen de veertien dagen waarbij eventuele verzendinstructies van paardenvitamines.be opgevolgd dienen te worden. De koper krijgt restitutie van de aankoopprijs van het product binnen twee weken na retourontvangst mits paardenvitamines.be het artikel voldoende gefrankeerd en tijdig heeft terug ontvangen.

De consument kan het herroepingsrecht waarin artikel VI.47 voorziet niet uitoefenen voor de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;"