Cavalor Bronchix Pulmo LIQ 1L

€185,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Cavalor Bronchix Pulmo bevat een gebalanceerde mix van essentiële oliën die een synergetisch weldadig effect hebben op de luchtwegen en de elasticiteit van de longblaasjes ondersteunen.

De Daucus carota in Cavalor Bronchix Pulmo versterkt de wand van de bloedvaatjes en verlaagt samen met Allium sativum en Cupressus de bloeddruk waardoor de weerstand en elasticiteit van de longblaasjes ondersteund wordt.

Citrus aurantiifolia, Eucalyptus globulus Labil, Cupressus en Glycyrrhiza glabra maken de luchtwegen vrij van slijm, ondersteunen de ademhaling en neutraliseren vrije radicalen.

Om het ademhalingsstelsel zo goed mogelijk voor te bereiden op hevige inspanningen, raden we aan om minstens 16 dagen ervoor met Cavalor Bronchix Pulmo te starten.

Als het risico minder groot is volstaat 6 dagen. Hierbij geef je 20 g (1/3 spuit) per dag gedurende minstens 15 (of 5) dagen. De dag voor de intensieve inspanning en de ochtend van (of avond voor) wordt 30 g (1/2 spuit) gegeven.

Zo zijn er in de voorbereiding naar de race, wedstrijd of hevige training 6 spuiten nodig en amper 3 spuiten als het risico minder groot is. De maximumhoeveelheid per paard per dag is 60 g (1 spuit).

Voor langdurig of veelvuldig gebruik bestaat Cavalor Bronchix Pulmo nu ook in vloeibare versie in een fles van 1 L. De concentratie en de dosering blijft dezelfde. Het is aanbevolen Cavalor Bronchix Pulmo Liq met een spuit, rechtstreeks in de mond, toe te dienen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen