Synovium® Clay & Cool 1.5 kg

€19,00
* Stukprijs: €0,00 /

Synovium Clay & Cool

De koelende werking van Clay & Cool is ideaal te gebruiken voor verhitte en vermoeide benen. Voor het verminderen van zwellingen is Synovium Clay & Cool de optimale verzorging voor uw paard. Het koelen van de benen na de training is van groot belang en zorgt voor langdurig droog beenwerk. Synovium Clay & Cool kan direct toegepast worden en heeft een lange en duurzame werking. Door de toevoeging van tijmolie is het ook geschikt om bij ruwe en schrale huid in te zetten.

Gebruik

Te gebruiken voor verhitte en vermoeide benen en voor het herstellen van vol beenwerk, zorgt dat u langdurig "droog" beenwerk behoudt.

Dosering

Smeer Synovium Clay & Cool op de benen van uw paard. De laag die benodigd is hoeft niet dikker te zijn dan 6 mm. Inpakken van de benen met papier, folie of een ander bandage is niet nodig, alleen wanneer men een erg langdurig effect wenst. In dat geval is het verstandig om dezelfde behandeling na 24 uur te herhalen. Verwijder Cool & Clay met water.

Verpakking

Emmer van 1.5 kg, 5 kg, 10 kg of 20 kg.

Samenstelling

Montmorillinites, sodiumborate, natural thyme olie, aluminium silicate, glycerine, gezuiverd water.

De laag die benodigd is hoeft niet dikker te zijn dan 6 mm. Inpakken van de benen met papier, folie of een onderbandage is niet nodig, alleen wanneer men een erg langdurig effect wil. In dat geval is het verstandig om dezelfde behandeling na 24 uur te herhalen. Verwijderen door middel van het afspuiten van de benen met water.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen