Synovium® Myocare-E 1500 g

€56,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Myocare-E is een voedingssupplement voor paarden wat zorgt voor meer energie, spierkracht en uithoudingsvermogen van uw paard. Vitamine E en Selenium dragen bij aan het neutraliseren van vrije radicalen die vrijkomen tijdens inspanning en houden zo de spieren in gezonde conditie. Creatine is een voedingsstof die normaal in het lichaam voorkomt. Als Creatine wordt opgenomen in het lichaam bindt het zich aan fosforzuur waardoor het hoge energierijke Creatinefosfaat wordt gevormd. Deze energierijke stof draagt bij aan meer energie, spierkracht en uithoudingsvermogen van het paard. De toevoeging van het voedingssupplement MYOCARE-E aan het voer zorgt voor een maximale aanwezigheid van Creatine. MYOCARE-E is wetenschappelijk onderbouwd en is bij vele paardenartsen verkrijgbaar. Dit product is een unieke en natuurlijke formule van verschillende voedingsadditieven. Beschermt lichaamscellen (spiercellen) bij training/sport met haar Vitamine E en Selenium. Zorgt voor “lossigheid” van het paard. Vermindert problemen van stijve of vastzittende spieren en verbetert uithoudingsvermogen.

GEBRUIK
Voedingssupplement voor paarden voor maximale kracht in de spieren, vermindert vermoeidheid en verkort de herstel periode.

VOORZORGSMAATREGELEN
Buiten bereik van kinderen houden.

BEWARING
Bewaren onder de 25°C.
Niet in de vriezer bewaren.

HOUDBAARHEID
Zie vervaldatum op de verpakking.

VERPAKKING
PetPot met 1,5 kg poeder.

De gebruikte ingrediënten staan niet op de FEI dopinglijst. Houd rekening met geldende regels van uw federatie tijdens wedstrijden.
Dit product is vervaardigd onder GMP+ licentie in een gecontroleerde faciliteit.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Creatine Monohydrate 560000 mg/kg
Vitamine E (E307) 900 mg/kg (als alpha tocopherol acetaat)
Selenium (E8) 200 mg / kg.

Paard: dagelijks 25 gr toevoegen aan het voer.
Pony: dagelijks 15 gr toevoegen aan het voer.
Niet geschikt voor veulens.

Maatschepje van 60 ml bevat 55 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen