Flexadin Advanced 2.4 kg

€199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

EQUISTRO FLEXADIN ADVANCED is een aanvullend diervoeder voor paarden, bedoeld om de vitaliteit en soepelheid van de gewrichten van het paard op lange termijn.

SAMENSTELLING : Gerstebloem, Alfalfa - gedroogd op hoge temperatuur, gedroogde appelpulp, gemicroniseerd johannesbroodpoeder, sucrose, lijnzaadolie (bron Omega 3), kippenkraakbeenpoeder (UCII®): (bevat kaliumchloride: 0,22%, totaal collageenpoeder: 0,19% ) 0,7%, polyethyleenglycol.

ADMINISTRATIE : Volwassen paard (500 kg): 40 g (2 maatlepels) eenmaal per dag.

FORMAAT : Emmer van 2,4 kg

ANTI-DOPING CONTROL: NON-DOPING De FLEXADIN ADVANCED-formule wordt geanalyseerd om mogelijke milieuverontreinigingen op te sporen en om ervoor te zorgen dat het product geen ingrediënten bevat die een positieve dopingtest zouden kunnen maken.

BESCHRIJVING VAN DE INGREDIËNTEN

Formulering van een origineel aanvullend voer, ontworpen volgens een revolutionair concept: gepatenteerd collageen (UCII®) in samenwerking met Boswellia serrata en mangaan IPALIGO.

UCII® : het geheim van UCII® schuilt in het gepatenteerde extractieproces, dat het niet-gedenatureerde (natuurlijke) behoud van zijn natuurlijke drievoudige helixstructuur garandeert, in tegenstelling tot veelgebruikte gehydrolyseerd collageen.
- Niet-gedenatureerd collageenmolecuul type II (natuurlijk) (3D triple helix-structuur geassocieerd met epitopen die overeenkomen met het collageen van het kraakbeen)
- Molecuul dat de interactie met het spijsverteringsstelsel bevordert, geassocieerd met lymfoïde weefsels voor een goede "orale tolerantie"
- Significante verbetering van het gewrichtscomfort, groter dan waargenomen bij GAG's

MANGAAN :
- Bescherming van hyaluronzuur tegen de negatieve effecten van oxidatiereacties
- Helpt de viscositeit van de synoviale vloeistof te behouden

Boswellia serrata :
- Remming van de productie van leukotrinen
- Vermindering van symptomen van ontsteking

0 sterren op basis van 0 beoordelingen